Bett

Har ni något bra tips på bett?
När jag fick lallie gick han på pelham dock va de förlitet! Sen bytta jag till 3delat och red även på rakt, Och nu när jag hoppar/ riderut rider jag på kimbelwickbett som han trivs riktigt bra med,
men skulle behöva något annat som fungerar lika bra som kimbelwick.. har ni någon ideé? rider aldrig på pessoa eller 2delat.

blogg_9646

//Frida

Kommentarer
Postat av: Min Gård

Hej,



Vilken fin blogg du har!

Läser du möjligtvis Tidningen Ridsport? Alla tidningens läsare erbjuds 10% rabatt på alla våra väggord. Ange bara "ridsport" i kassan. Erbjudandet gäller tom 30 juni.



Vänliga hälsningar från A-L // Min Gård - www.mingard.se

2010-06-07 @ 15:03:44
URL: http://www.mingard.se
Postat av: julia

Vilken fin blogg!



Novabett funkar jätte bra på min häst:) Prova de, det är ett mjukt bett som funkar bra till nästan alla typer av hästar.



// julia

2010-06-07 @ 18:17:25
URL: http://jamziii.bloggplatsen.se
Postat av: Julia

Ta inte det här dåligt nu, men varför ska du byta om han går bra på det? =)))

2010-06-07 @ 18:22:00
Postat av: Mysan

Är du ute efter samma effekt som kimbelwick å ha å byta med??? För annars tycker jag inte dú ska byta... men jag själv tycker att pelhambettet är riktigt bra... Nått du skulle kunna testa är ett pelham i gummi som är mjuk... Mao utan nån stång inuti... Då har du fortfarande lite skarphet med kedjan men ändå snällt iom att det är så mjuk... Annars babypelham är att rekomendera... MEN rid gärna på dubbla tyglar och inte med delta... Då är det lättare att välja själv hur mkt kedja du vill lägga på :)

2010-06-07 @ 20:02:40
URL: http://nogg.se/janssonsfrestelse
Postat av: Therese Jensen

Pelham är ett riktigt bra bett. Iaf till min ponny. Det är olika från häst till häst men funkar skit bra på min ponny :)

2010-06-07 @ 21:02:15
URL: http://hoppryttareen.blogg.se/
Postat av: Anonym

äntligen någon som inte rider på pessoa o tvådelat!!! ;D me liiiike!;D jag rider på pelahm, det funkar bäst men då endast rakt(bäst för tänderna) och i metall( ger minst friktion,mest friktion ger gummi) dubbla tyglar på pelham är bäst och det som var tanken när det "gjordes" men jag tror inte man får tävla ponny i pelham på dubbla tygla, bara med delta( jävla fucking cp ridsportförbund, de suger balle!!!! :@)

2010-06-08 @ 11:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0