Svar :)


Inte min ponny alltså inte mitt beslut om den ska kollas upp!
Har hört att hon var sån här på sjötjärnan också och isf känns det som dem borde kollat upp de.
Sen går hon bra ibland och hoppar tycker hon är kul och rida ut, Men hon gillar inte när man kräver något av henne i dressyren!

Har fått en massa kommentarer om vrf jag har 2 spön, Det har jag ju inte ? haha :) den enda bilden jag kunde förknippa med ett extra spö var denna men det ör bara tygel änden!


Kommentarer
Postat av: Alma

Hon är bara sån.. haha tönt tjejen :D

2010-10-30 @ 18:36:27
Postat av: siri

herregud! detta är sånt trams!

alla sköter sitt och slutar klaga, detta är BARA fjantigt!

säger bara: jag skulle säga samma saker som du!

jag menar, ingen annan har att göra med det du gör med dina häst/hästar du rider!

om alla sköter sitt så blir det inte såhär!

btw, bra blogg fortsätt kämpa! :)

kramis

2010-10-30 @ 19:39:02
URL: http://sirieinarsson.blogspot.com
Postat av: Disaa

Till alla som säger att Arraxi är skadad och att det inte är ett normalt beteende osv.. då kan jag säga allt från början till slut eftersom arraxi är min ponny :)

När hon höll på såhär frågade jag flera duktiga ridlärare om dom kunde kolla igenom henne så hon inte hade ont någonstans, men dom hittade inget. så tillslut tog vi dit en expert och hon sa att arraxi bara var dum och försökte slippa undan. så tillslut vann jag över henne , och nu rider jag dressyr på henne 1 gång i veckan och hoppar och rider ut jättemycket. Arraxi är alltså inte skadad eller så, hon bockar & stegrar osv för hon testar om hon kan komma undan.. haha det är hennes normala beteende. Jag har lärt mig rida henne och hon har inte hållt på att göra såhär med mej på ca 2 månader (fick henne för för typ 2 & 1/2 månad sen) Ni behöver inte hålla på och klaga och säga att hon är förstörd oså, hon är bara busig och jävligt envis. Men hon går avancerad dressyr och hoppar 1.10, så hon kan när hon vill!



Haha, ville bara att alla ska sluta säga massa cpsaker när dom inte ens vet hur Arraxi är, för hon är världens underbaraste häst när hon inte håller på :))

2010-10-30 @ 21:55:15
URL: http://ponnydisa.blogg.se/
Postat av: Josefine

Förviso känner inte jag hästen, men jag menade inte det som inderirekt klag till dig, utan mer att tänka på hästen så ta det inte för fel, haha alla andra skrev att du hade två spön så de trodde jag (A)

Men ta det inte personligt, jag tycker du är en bra ryttare som har en fin & välskött häst! :)

2010-10-30 @ 23:25:21
Postat av: Linn

Vad retar sig folk på egentligen? Dom vet inget om hästen >.<

Arraxi blev ju utlånad till Bettina för tillridning eftersom hon slängde av alla på Sjöstjärnan. Bettina skulle rida till henne för försäljning, så... Hon har liksom alltid varit sån x)

2010-10-31 @ 10:05:44
URL: http://ztreliin.blogg.se/
Postat av: nina

Jag vet mycket väl att en del hästar kan vara så, men samtidigt måste ni nförstå att folk reagerar. Det ska inte vara så att hästen blir tokig för att man säger åt henne att arbeta. Hästar är inte direkt djur som planerar att de ska jävlas och vadå slippa undan? Det måste vara jobbigare att hoppa runt som en vilde än att göra t.ex. en öppna :S



Och ridlärare är inte experter på om hästar har ont, det är däremot en hästklinik. Jag säger bara att om min ponny skulle hålla på så så skulle han inte direkt på klinik med allt vad det innebär. Röntgen, böjprover, kiropraktor, ja rubbet för det är inte normalt. Men sen är det faktikst inte omöjligt att hästen faltiskt är sån, eller inte helt klar i huvudet, inget illa menat. Hoppas det löser sig bara =)

2010-10-31 @ 15:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0