Stackars hööks...

Haha!
Nej men tycker att Hööks får ta så himla mycket skit från alla oss bloggare - okej att dem kanske inte läser våra bloggar men ändå, så nu tänker jag säga emot lite.
Jag är inget hööks fan absolut inte och jag tycker som dem flesta att dem kopierar för mycket.
Men Jag tycker faktiskt att dem kan göra fina träns och så är dem billiga med, jag har inget så kan inte yttra mig om kvalitéen. Okej dem kopierar lite med dem här vita sömmarna som går lite huller om buller (snyggt) men ändå hur många märken är det inte som gör det ? asså sömmarna. Så vem kopierar vem av alla, vem var först med det.

Jaja i vilket fall här har ni mina 3 favoriter från Hööks.

1. Remont tränset, älskar spännerna på nosgrimman - Riktigt snyggt och sömmarna.
2. Achen Tränset, snyggt när nackstycket är svängt och fin smal nosgrimma, och ett bling bling pannband är ju alltid snyggt. Föredrar ju swarovski först och främst men detta är ju perfekt för den som inte vill lägga för mycket pengar på ett träns och så får du ju detta pannbandet "på köpet".
3.Jag har alltid gjort och kommer förmodligen alltid gilla BLING BLING. Kan bara tänka mig vad söt ragge skulle vart i detta tränset :')

Kommentarer
Postat av: Sirran

Gillar Achen tränset bäst!

Btw, ni är grymma tjejer:)

2011-01-14 @ 21:13:41
URL: http://sirran.webblogg.se/
Postat av: Elin

Jag har ganska mycket hööks saker och alla säger att dom är dåliga men för mig har aldrig något gått sönder! Så domk gör kompior men man behöver inte käpa sakerna om man inte gillar dom ;) Så hööksä är okej men skulle inte ha något emot att ha pengar så jag kan köpa lite "finare" saker. Tycker det är bra att ni tar upp sånt för hålelr med er ändå <3

2011-01-14 @ 21:21:31
URL: http://fredriksbergsnobel.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tycker det var bra att du skrev det, visst det är tråkigt att dom kopierar väldigt väldigt mycket. Men så mycket negativt som folk skriver, dom har ändå vissa bra och fina saker :)

2011-01-14 @ 21:57:18
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tycker det var bra att du skrev det, visst det är tråkigt att dom kopierar väldigt väldigt mycket. Men så mycket negativt som folk skriver, dom har ändå vissa bra och fina saker :)

2011-01-14 @ 21:57:22
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: linda

tycker remonttränset var riktigt snyggt:)

2011-01-14 @ 22:07:39
URL: http://cassechuck.blogg.se/
Postat av: Anonym

vissa saker är fin,typ dressyrtränsen men allt annart är sämst! -.- haha!

2011-01-14 @ 23:15:18
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0