Kom igen nu brudar!!

Nu får jag nog med allt gullande om hur man hanterar press osv, folk som frågar om det är jobbigt att tävla när man är storbloggare och blablaBLA!!! Jag tänker inte sitta och svara på sånna frågor av er läsare. Allt om att det finns press när man är bloggare är bullshit, press har man på sig som ryttare inte som bloggare.

Är du klen och inte tror på dig själv - JA då tar du åt dig och även tar dig tid till att disskutera ämnet (förutom jag nu då..)
Bryr du dig inte om vad andra tycker som en proffsig ryttare - NEJ då tar du inte åt dig

Ryttare är en inividuell människa som gör SINA resultat utan att försvara sig för varför resultatet blev som det blev. Sedan så kan man självklart förklara, men folk som nojjar över det har inget självförtroende samt agerar oproffsigt. Alla gör dåliga resultat build a bridge and get over it! Man behöver inte bevisa att man inte bryr sig om vad andra skriver/säger. Du ska kunna ta skiten utan att skriva ut för hela världen hur du gör detta.
Självförtroende är något inneviduellt och det finns ingen anledning till att dela med sig om hur man själv gör för att må bättre eller vad det är som trycker ner på en.
Att man är bloggare betyder inte att man har fler ögon på sig - jag menar det kommer ju inte fler folk på läktaren för att du bloggar? Man måste acceptera att det kollar folk på din ritt - alltid. VARJE TÄVLING sitter det folk på läktaren och dömmer dig - precis som du dömmer dom. Men det är sådan ridsporten är och du hade aldrig kommit någon vart om du inte blivit dömd av någon.
Du väljer, skämmas för ditt resultat eller ta det som ett steg på vägen.
Välj själv, men dela inte med dig
Xoxo andrea

Kommentarer
Postat av: Anonym

(YYYYYY)

2011-03-14 @ 14:44:38
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/
Postat av: Anonym

håller med dig :D

2011-03-14 @ 16:20:35
Postat av: Tuva

Håller med dig! :)

2011-03-14 @ 16:26:48
URL: http://ryttarnas.blogg.se/
Postat av: becky :)

måste bara fråga något som inte hör till ämnet.

hästen jag rider rycker (alltså drar huvudet upp och ner typ) i hoppningen och jag undrar om ni rekommenderar något bett för sådant? Han är aldrig stark!

Han har vanligt 3-delat nu.

Tänder är kollade! Om du/ni inte förstår finns det filmer på bloggen! :)

2011-03-14 @ 22:08:32
URL: http://shinyriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0