one more time!


Man blir ju inte äns förvånad nu för tiden när hööks kopierar, jag vill inte slänga skit men jag tycker bara att det är tråkigt att de aldrig kan komma på något eget!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är ni bloggare verkligen så himla tröga eller vad är problemet? Hööks "kopierar" inte för att de inte kan komma på något själva. Många kanske tycker tex dyon chapsen är jättefina (INTE pga av märket för det finns faktiskt folk som inte bryr sig om märket) utan pga designen, men har inte råd att köpa dom då det är ett orimligt högt pris på dom just pga märket. Då är det väl alldeles utmärkt att Hööks gör en liknande variant till ett bättre pris, så att även de vars plånbok inte är så stor kan köpa dom?

Blir rent ut sagt förbannad när jag läser det här på folks bloggar. Att personer som man innan tyckt verkat smarta inte kan tänka längre än så...

2011-05-28 @ 14:15:11
Postat av: Emmie

Tycker med det är tråkigt!!

2011-05-28 @ 15:46:13
Postat av: Frida

Är det bara jag, eller? För jag ser aldrig era bilder på eran blogg. På alla andra bloggar ser jag alltid bilder, men aldrig på eran, eller jo, ibland så ser jag Anderas bilder men det händer aldrig att jag ser din bilder Lisa... Är så tråkigt för älskar bloggen och följer den dagligen, men vill ju så gärna se bilderna också!

Vill bara säga tack för en super blogg också. :)

2011-05-29 @ 13:32:05
URL: http://litenryttare.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Oftast är det inte ens HÖÖKS som har gjort grejorna om det inte står att de gjort dom. Folk säger att HÖÖKS härmar, fast det är CRW, Showmaster, Jacson osv som härmar andra.

Bara för att HÖÖKS säljer grejorna betyder det inte att det är HÖÖKS som är copycats. Dom köper in från sina försäljare, i detta fallet CRW, Showmaster, Jacson, några märken av de som finns.

Jag förstår mig inte på er bloggmänniskor. Varför bryr ni er ens? Om det är HÖÖKS som gjort dessa grejer (eller bara säljer dom, som de brukar vara..) , varför är det så jävla hemskt? Det är bara bra att det finns billigare, likadana verisoner. Fast det förstår ju inte ni bloggare. Ni ska alltid ha bästa, snyggaste och helst det dyraste också. Ingen får härmas. Absolut inte.



Väx upp, för gudsskull.



Jag har ingen blogg eller något sådant, följer eran blogg trots det. Om ni undrar varför jag inte skriver URL eller så är det för att jag inte har något sådant.

2011-05-29 @ 23:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0