......................



Ta nu detta jävligt personligt! Och efter det drar du från våran blogg, du är inte välkommen här mera! Det ända du gör är att skapa otrevlig stämning, och det vill inte vi ha här.

Du vet inte hur lisas ponny fungerar, du vet inte hur mn ponny fungerar, alla är dom olika! du kan inte dra alla hästar över samma kant. De är som att dra alla invandrare i detta land under samma kant, det finns bra invandrare också.

 När man rider en häst i rätt form ska den säta bakbenen under sig, därför måste den ha rätt muskler och ha framåtbjudning, det vet Lisa mycket väl. Du behöver inte leka duktig, de du skriver vet vem som hälst. Ragge är förjävla fin och bra musklad för sin ålder men du är oerfaren på unghästar. Du fattar inte att man tar det lungnare än vad man gör när man har en äldre häst. En unghäst kan faktiskt inte hamna i bätte händer än hos Lisa. 


Ragge är grymt possetiv till allt, det va han inte när han kom (alltså har Lisa fått honom possetiv). Ragge är inte en jätte pigg ponny att rida i dressyren, men framåtbjudningen kommer bakifrån. (som den ska göra) Det Lisa menar är att han kan få ännumera framåtbjudning.

Även om lisa är hoppryttare så är det klart att hon rider dressyr ändå! Det gör hon ofta och väldigt väl, vet ingen annan hoppryttare än lisa på vårat stall som är så noga med att trimma. Du är bara så jävla avundsjuk för att Lisa har en grymt fin ponny och att dom kommer att komma långt! Du är avundsjuk för att dna föräldrar inte köpte en sådan fin häst till dig, för att du inte har så fin utrustning som henne. DET SKRIKER AVUNDSJUKA OM DEJ! Dax att sluta innan du gör bort dig ännumera.

Nu har jag sagt mitt, du får gärna läsa våran blogg, gärna vara lika avundsjuk som du är nu, men banga att komentera. :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker hon är rolig, haha

2010-08-05 @ 01:12:54
URL: http://rrrebeckaa.blogg.se/
Postat av: Johanna Grant

hahah klockrent svar!

2010-08-05 @ 02:17:52
URL: http://johannagrant.shapemeup.se
Postat av: sofia

bra svar! :) om ni vill spärra hennes ip adress, alltså att inte hon ska kunna kommentera så går det :)

2010-08-05 @ 11:25:09
URL: http://www.sofiaanderberg.devote.se
Postat av: nina

bra skrivet ;) även om man är hoppryttare så rider man ju dressyr varje gång man rider. Allt ät dressyr eller? Trodde jag, men hon verkar tro att dressyr bara är när man rider på en ridbana. Hästen måste ju fungera överallt och det slarvar man aldrig med oavsett om man hoppar eller skrittar ut. ;) Trodde jag iaf och så är det för mig ;)

2010-08-05 @ 11:52:58
Postat av: Amanda

Asso, fan va taskiga ni är som hänger ut denna tjejen!!! :O



Hon har ju fan rätt med, sluta klandra henne för att hon äger er!

2010-08-05 @ 13:19:28
Postat av: klara

men shit, om hon inte vill bli uthängd så kan hon väl för f*n sluta kommentera taskiga saker om sånt hon inte har någon som häls aning om!? asså jag fattar inte vad hon vill? finns väl dom som bara måste göra sånt, tvångstankar eller? ja iaf, något problem e det ju! kan man inte bara ge sig? jaja, jag tycker iaf ni har helt rätt :D (frida och lisa då ;))

2010-08-05 @ 16:05:50
URL: http://ponnyhopparna.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Bra svar!:) Hon borde sluta skriva saker som hon inte vet nagot om!;)

2010-08-05 @ 17:53:06
URL: http://ponnyhoppryttare.blogg.se/
Postat av: Izabelle

Tycker Ragge verkar jätte fin men ni har flera gånger skrivit att han är så ung. 6 år är väll inte direkt jätte ungt? :P Enligt flyingemodellen ska hästarna vara utbildade motsvarande La-Msv när dom är 7, dock gäller ju detta stora hästar men kraven på ponny borde väll inte vara mycket lägre? :P Jag menar absolut inget illa nu så ta inte detta på fel sätt :)Tycker som sagt Ragge verkar vara en super trevlig ponny.

2010-08-05 @ 19:42:47
URL: http://izabellejson.bilddagboken.se
Postat av: linda

HAHAHAH, emeli, i love you! seriööööst, emeli är fan klockren! och emeli om NÅGON vet mycket om hästar, seriöst.. ridit med mig, hur länge som helst typ!

2010-08-05 @ 22:12:41
Postat av: linda

HAHAHAH, emeli, i love you! seriööööst, emeli är fan klockren! och emeli om NÅGON vet mycket om hästar, seriöst.. ridit med mig, hur länge som helst typ!

2010-08-05 @ 22:12:57
Postat av: Mattis :)

HHAHAHHAHAHAHAHAH emelie asså <333333333



vadå ragge inte fin och titta på? han är ju fan som en dröm! :S

2010-08-06 @ 01:02:07
URL: http://intend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0