Svar på tal

Postat av: .

öeh ?
förlåt men ofta du fick 70% ?'
hästen slog förhelvete ass mke med huvudet?

Dessa komentarer blir man så trött på!
Ragge är ungponny och inte lika stak som en ponny som har några år på nacken. Han har mycket muskleler och är galet fin för att vara ungponny, vet ingen annan som är så fin och välmusklad som honom! Han är inte som en ungponny att rida och det är för att lisa är grym och har format han själv, vilket hon ska ha jävligt mycket creed för! 
Eftersom att lisa och ragge startade en LC behöver hästen inte gå stadingt i form, man kollar mera på helheten hur ryttaren och hästen är tillsammans! Därför spelar det ingen roll om han går och slår med huvudet. Lisa red perfekta vägar och hon har bra sits, och hon bara rider på när ragge börjar med att tex slå med huvudet! Därför fick hon 70%. Kan även säga att ingen annan än lisa red ungponny och hon vann stort.


frida


Kommentarer
Postat av: Anonym

onödiga komentarer

2010-06-15 @ 17:35:01
Postat av: Mysan

man blir så trött på folk ibland... Är väl skit kul att dom fick 70 % och rida det på en ungponny är fan en bedrift... Tråkigt att folk inte kan glädja sig för andras framgång... Men det är ju hästfolk i ett nötskal... tyvärr...

2010-06-15 @ 19:52:25
URL: http://nogg.se/janssonsfrestelse
Postat av: Anonym

De såg jättefina ut ju, håller med om att Ragge är jättefint musklad, vet själv hur svårt det kan vara ;)

2010-06-16 @ 12:13:23
Postat av: Anonym

eller hur! hallå eller, hästen måste ju få tid att lära sig, allt går inte på en dag! :O du gör ett jättebra jobb med din fina ponny ;) de är bara så sjuuuukt avundsjuka ;)

2010-06-16 @ 13:33:09
Postat av: Anna

Haha, min ponny som är 14 (!) slår ibland också med huvudet när vi rider program, och i hoppningen ibland så nockar hon mig haha ;)

Men det är som du säger, att bara rida på när dom gör det :)



BRA BLOGG!

2010-06-17 @ 08:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0